June 7, 2021

fredrikstadtriathlon.com

Just another WordPress site

Fredrikstadtriathlon.no – oversikt over øvelser og konkurranser

3 min read

Mange nordmenn har et ønske om å ha en sunn og aktiv livsstil, noe det heldigvis finnes gode muligheter for her til lands. Med vakker natur de fleste turister bare kan drømme om, er det ingen god grunn til å betale i dyre dommer for å trene innendørs på et svett og overfylt treningsstudio. Hvorfor ikke melde deg på en konkurranse eller øvelse utendørs?

Det finnes nemlig mange alternativer for deg som liker å trene utendørs. Dersom du er lei av å betale penger for å stå på tredemøllen dag etter dag mens du stirrer inn i en vegg, bør du vurdere å trene ute. Dette vil gi deg mulighet til å nyte synet av norsk natur mens du trener, og i tillegg får du frisk luft.

Hva slags treningsform bør du satse på?

Vi på Fredrikstadtriathlon.no ønsker å være til inspirasjon for deg som vil begynne å trene utendørs. Vi kan foreslå en rekke aktiviteter som passer de fleste, noe som skyldes at intensiteten og vanskelighetsgraden i stor grad kan bestemmes selv. Dette tillater både unge og gamle personer å ta del i treningen, noe som er veldig positivt mener vi.

Hvis du liker fart og spenning, kan for eksempel sykling være en aktuell sport å teste ut. Dette lar deg tilbakelegge store distanser på relativt kort tid, og du får sett mye av naturen underveis. Dersom du vil trene på et vis som ikke krever noe utstyr (som sykling jo gjør), kan du heller prøve deg på løping eller svømming.

Fredrikstadtriathlon.no guider deg

Dersom du har lyst til å ta syklingen, svømmingen eller løpingen til neste nivå, er det godt å vite at det arrangeres mange øvelser og konkurranser der du kan melde deg på. Det finnes konkurranser der du kan kombinere flere ulike treningsformer, som Norseman Xtreme Triathlon, Bergen-Voss Triathlon og Trollveggen Triathlon. Vi har all informasjonen du trenger om disse arrangementene.

Enkelt forklart er en triatlon en form for multisport, der både svømming, løping og sykling inngår som en del av programmet. Konkurransen har fellesstart, og du konkurrerer om å komme først i mål (før de andre deltakerne). Enten du vinner eller ikke, er det utrolig gøy å delta. Her på Fredrikstadtriathlon.no kan du lese mer om hver av disiplinene løping, svømming og sykling.

Hva annet finner du på denne siden?

I tillegg til å gi deg informasjon om Norges mest populære triatlon-arrangementer, vil du på Fredrikstadtriathlon.no kunne lese mer om reglene og konkurransedistansene som er inkludert i løpene. Det er nemlig enkelte ting du bør sette deg inn i før du bestemmer deg for om denne formen for trening er noe for deg, noe som inkluderer spesifikke regler.

Vi gir deg også full oversikt over konkurransedistanser innen en triatlon, slik at du kan få en best mulig oversikt over hvilket løp som passer deg og dine forutsetninger best. Det er ofte mulig å delte i maratoner eller triatloner som ikke har full lengde, noe som passer bra for nybegynnere og mosjonister uten spesielt mye erfaring. Ikke overdriv!

Utstyr og teknikk

I tillegg til å gi deg all informasjonen du trenger om de ulike løpene og konkurransene du kan delta på, samt regler og distanser, ønsker vi på Fredrikstadtriathlon.no å gi deg informasjon om utstyr og teknikk. Dersom du skal delta i en triatlon trenger du nemlig diverse utstyr, som en sykkel, hjelm, badetøy og ikke minst – gode joggesko. Vi guider deg.

Oppsummering

Fredrikstadtriathlon.no er siden for deg som ønsker å få en aktiv livsstil utendørs. Vårt hovedfokus er konkurranser og øvelser som arrangeres ute, som for eksempel en triatlon bestående av svømming, sykling og løping utendørs. På siden vår finner du mange nyttige triks og tips, inkludert informasjon om teknikk, utstyr, distanser og regler. Finn et arrangement som passer ditt nivå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.